Ključevi

Naša ponuda sastoji se od najjednostavnijih do najsloženijih ključeva - kako za obične brave, cilindrične uloške ili specijalne protuprovalne uloške. Nudimo široki asortiman različitih svjetskih proizvođača ključeva - od visoko kvalitetnih materijala jednostavnog dizajna i velike pouzdanosti do onih najsloženijih.

Ključevi u bojama

Ključevi u bojama su vrlo prepoznatljivi, lagani i zanimljivi, te tako pogodni za djecu ili ljude koji uvijek nose sa sobom veću količinu ključeva.

Cilindrični autorizirani ključevi

Standardni ključevi sa ugraviranim natpisima.

Automobilski ključevi

Automobilski ključevi

Izrađujemo automobilske ključeve svih vrsta za sve marke automobila. U ponudi imamo tzv. "skakavce", ključeve za daljinsko upravljanje....

Specijalni cilindar ključevi

U ponudi imamo gotovo sve vrste specijalnih cilindar ključeva zastupljenih na hrvatskom tržištu (Kaba, Cisa, Keso, Dom, Abus, Titan...)

Trokraki ključevi

Trokraki ključevi pogodni za sve vrste L&F plosnatih brava koje su uglavnom postavljaju na npr. garažna vrata.

 

Wertheim ključevi (starinski ključevi)

Cilindar ključevi

Cilindar ključevi čine osnovu posla svakog ključara. Danas na tržištu postoji veliki broj različitih ključeva, ali najbrojniji su ključevi za cilindar uloške.

Sefovski ključevi

Sefovski ključevi spadaju u kategoriju ključeva specijalne namjene. Upotrebljavaju se za sigurnosne brave i protuprovalna vrata.

Uz sefovske ključeve, u ovu skupinu spadaju i pumpa ključevi. Pumpa ključevi obrađuju se na istim strojevima kao i sefovski ključevi. Također imamo kompletan program pumpa ključeva.